Har jag skrivit A får jag skriva B

Jag har i inlägget före detta skrivit att jag skulle läsa mer om Leif GW Persson. Jag har bl.a. läst hans ”Gustavs Grabb”. Nu vågar jag påstå att jag vet vem han är, vad han har gjort och varifrån hans storhet kommer. Han var unik och nytänkande för sin tid. Han har gått igenom en hel del, stått ut med mycket och gjort en lång resa som inte är slut än. Vissa saker han har gjort var inte helt klanderfria, men vem har inte gjort sånt?

Jag kan inte låta bli att se annorlunda på honom efter att jag läst om hans liv. Den stora mannen och framgångsrika kriminologen…. Nej, det är inte det jag ser. Jag ser en man som en gång i tiden var en liten pojke med stora drömmar. En pojke som gjorde allt rätt och förverkligade drömmarna. De blev till och med bättre än någon hade kunnat föreställa sig. De har blivit så verkliga att de har förvandlast till spöklika mardrömmar som har förgjort honom en bit i taget.

Hans framgång har blivit hans undergång.
Det är den bilden jag har fått.
Det är den bilden jag har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *